De winkelstraat

De Beijerlandselaan en het noordelijk deel van de Groene Hilledijk vormen een bruisend winkelcentrum op Rotterdam Zuid, bekend als de (Winkel)boulevard Zuid. De Winkelboulevard ligt in de deelgemeente Feijenoord op de grens van de wijken Bloemhof en Hillesluis.

 

Omvang bruto winkelvloeroppervlakte ca.25.000m2
Totaal aantal winkelpanden 150
Aandeel landelijke grootwinkelbedrijven 30%
Totaal aantal woningen Bloemho en Hillesluis 11.300
Totale achterland in bewonersaantal ca.38.000

 

De Winkelboulevard Zuid  biedt ruim 200 verschillende winkels, horeca of dienstverlenende bedrijven. De ondernemers bundelen hun krachten in de BIZ-ondernemersstichting om gezamenlijk te zorgen dat een bezoek aan ons winkelcentrum een beleving is, gastvrij en veilig is.

Op de Winkelboulevard kun je lekker shoppen maar ook gezellige evene-menten vinden. Van de dagelijkse boodschappen tot de nieuwste mode. Maar ook lekker genieten van een drankje of een lekker gerecht. Op onze website vind u meer informatie over de winkels, openingstijden, en activiteiten.

De Winkelboulevard Zuid is ter plaatse van de Beijerlandselaan een brede, ruim ogende straat. De Groene Hilledijk oogt wat smaller maar daardoor ook knusser. 

De Boulevard is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer via de tramlijnen 20 en 25 (Schiebroek – Carnisselande en Lombardijen), 2 (Charlois – IJsselmonde) en 23 (Schiedam – Beverwaard).

Wij hebben ruim ….. betaald parkeerplaatsen, waarvan ….. overdekt! 

De openingstijden van de parkeergarage zijn: 

Er zijn diverse elektrische oplaadpunten bij de parkeerplaatsen.  

Voor fietsen is er gelegenheid om de fietsen te parkeren bij de aanwezige fietsnietjes.

 

Graag tot ziens op de Winkelboulevard Zuid.

 

Helaas zijn vrijwel alle winkels en horecabedrijven momenteel gesloten.

Maar gelukkig doen veel bedrijven aan bezorgen en afhalen. Zo kunt u thuis toch genieten van de heerlijke maaltijden die de Horeca voor u maakt en kunt u uw favoriete producten toch thuis laten bezorgen.

Gezien de huidige COVID-19 problematiek vinden we het essentieel dat de bezoekers in een veilige omgeving kunnen winkelen, Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en maatregelen van de Rijksoverheid met betrekking tot het coronavirus.