Het bestuur

De stichting BIZ-ondernemers Winkelboulevard Zuid

Al vanaf 1 januari 2018 is de Winkelboulevard Zuid een Bedrijven-investerings-zone (BIZ).

Een BIZ is een winkelgebied waarbinnen de ondernemers via een jaarlijkse bijdrage van 200 euro samen investeren in de kwaliteit van hun winkelstraat.

In november 2017 heeft de meerderheid van de ondernemers in de straat via een draagvlakmeting aangegeven dat ze voor deze opzet zijn.

 

Om het BIZ- geld goed te besteden is in 2018 de stichting BIZ-ondernemers Winkelboulevard Zuid opgericht. De afgelopen jaren heeft de BIZ-stichting gezorgd voor de jaarlijkse kerstverlichting in de bomen, de organisatie van Koningsdag en evenementen (helaas niet in de Coronatijd) en de realisatie van het ondernemers-platform Chainels.

Ook heeft de BIZ gezorgd voor ondersteuning gedurende de Coronaperiode door de inzet van de community-manager Iris Bourne die al veel ondernemers geholpen heeft.

 

Het bestuur van stichting BIZ vergadert elke maand in het kantoor Beijerlandselaan 167.

De vergaderingen zijn openbaar en voor eenieder toegankelijk.

Elk najaar stelt het bestuur een plan op waarin de werkzaamheden beschreven staan die het komende jaar door de BIZ uitgevoerd worden.

Text

Mila Bhageloe, voorzitter

Mila Bhageloe, al geruime tijd actief voor de ondernemers op de Winkelboulevard Zuid. Ik ben sinds 2012 eigenaresse van een makelaarskantoor in het winkelgebied op de Hilledijk.

zuid@uwmakelaarsite.nl

Text

Richard Voogt, penningmeester

Richard Voogt, trotse eigenaar van het Stofzuigerhuis, een waar begrip op de boulevard. De familieonderneming bestaat sinds 1938 en is gespecialiseerd in stofzuigers, onderdelen, service en onderhoud. De winkel is zowel fysiek als online te bezoeken middels een webwinkel.

richard@winkelboulevardzuid.nl

Text

Ricardo Inge, bestuurslid

Ricardo Inge. Samen met een team van specialisten leveren wij thuiszorg, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning aan zorgvragers.

Door recente ontwikkelingen heeft er een versnelde verschuiving plaatsgevonden naar de onlinewereld. Als bestuurslid van de BIZ-ondernemers verdiep ik mij dan ook in digitale innovaties die interessant kunnen zijn voor onze Winkelboulevard.

Het streven is dat op korte termijn alle ondernemers op de laan ook een goede online aanwezigheid krijgen.

info@zorgu.eu

Text

Senay Akdemir, bestuurslid

Senay Akdemir, eigenaresse van restaurant Dolice. Ik ben een sociaal ondernemer en met veel plezier onderneem ik diverse activiteiten met omwonenden en bezoekers op en rondom de winkelstraat. Restaurant Dolice is winnaar van de gouden Pollepel award 2020!

info@dolice.nl

Text

Rita Omooo, bestuurslid

Rita Omolo,  Eigenaresse Van Royal Roots Corner op de Bijerlanselaan 204. Dit is een Roots en Culture corner shop & hot spot waar we naast Afrikaanse fashion & Lifestyle, natuurlijke producten ook vegan (soul) food & snacks, verse juices en smoothies en wereld coffee aanbieden.

Daarnaast worden er verschillende (educatieve en creatieve) workshops en activiteiten georganiseerd voor jong en oud uit de buurt.

Ik ben geboren in Kenia,Nairobi op 16-11-1989 en ben tevens artiest /zangeres (Black Omolo . Ook heb Ik heb gewerkt als pedagogisch Medewerker en GGZ begeleider

blackomolo@gmail.com

Text

Iris Pinas Bourne, winkelstraat manager

Iris Pinas Bourne, eigenaresse van Pimp my Nails & Beautysalon en van The Bourne Consultancy. Mijn ondernemingen zijn gevestigd op de Groenehilledijk 155A. Tijdens de corona periode werd vanuit vrijwillige hulp aan de ondernemers een 2e passie geboren, de functie als winkelstraat manager.

Vanuit die functie ben ik wekelijks het aanspreekpunt ben voor vele ondernemers.

Ik probeer de schakel te zijn tussen diverse stakeholders en partijen om zo goed mogelijk voor onze boulevard en ondernemers te zorgen.

irisbourne1@gmail.com

Text

Duco de Bruijn, bestuursadviseur

Duco de Bruijn, al enkele jaren  adviseur en ondersteuner van het bestuur van de stichting BIZ.

Ik ken de Winkelboulevard Zuid goed vanuit mijn vroegere werk voor de gemeente Rotterdam

Mijn werkzaamheden voor het bestuur bestaan uit de voorbereiding van de maandelijkse bestuursvergaderingen, aanvragen van subsidies en het opstellen van de jaarplannen.

ducodebruijn@gmail.com