za

24 jul - 2 okt

Terras festival & Kinder zomer activiteiten

event

Evenementen

De afgelopen Corona crisis heeft ervoor gezorgd dat in 2020 en de eerste helft 2021 geen evenementen op de Winkelboulevard Zuid hebben plaatsgevonden. Gelukkig kunnen de BIZ-ondernemers vanaf eind juli 2021 weer een aantal activiteiten voor de bezoekers organiseren.

 

Terras festival

Tussen begin augustus  en begin oktober wordt het Terrasfestival gehouden op het horecaplein van de Boulevard Zuid.  Dit vindt tussen plaats op elke eerste zaterdag van de maand tussen 1400-16.00.

De optreedplekken zullen rouleren om zodoende de ondernemers daar allemaal zoveel mogelijk profijt te geven van dit kleinschalige frequent terugkerende muziekmoment.

Het is geen evenement, het blijft onder de 85 DB qua geluidsniveau en vind plaats op het grote openbare terras. Er zullen tussen de 1 en maximaal 3 artiesten op een kleine en beperkte plek komen te staan. Vanwege het DB niveau zal dit geen grote massa`s trekken.

 

Kinder zomer activiteiten

In de zomerperiode worden er vier  Kinder Zomer activiteiten georganiseerd op het Horecaplein op de Boulevard Zuid. Deze zullen op de onderstaande data tussen 13.00-16.00 gehouden worden  op het Horecaplein op de Winkelboulevard zuid

Deze Kinder Zomer activiteiten zijn gratis toegankelijk ener is gekozen voor 4 thema`s

Zomercircus Lori.op 24 juli. Kinderen kunnen kennis maken met diverse circusactiviteiten en hier aan meedoen. Ook leren ze eenvoudige circusacts

Kinderzomerspelen op 7 aug. Een muziek en Zomer theater met een luchtkussen, Sumo worstelen en de Limonade-koe

Zomerkunst op 4 september. Op deze middag kunnen kinderen kunstzinnig bezig zijn. Schilderen, sieraden maken, een boekje maken, geluksstenen maken, een zomerbloem maken

Muziek en Zomer theater op op 2 oktober. Deze middag staat in het teken van theater en muziek en dans, dit ook vanwege NSRT.