.

Geplaatst op maandag 2 meinieuws

In het voorjaar van 2020 is aan bewoners, omwonenden en bezoekers van Boulevard Zuid (Beijerlandselaan en Groene Hilledijk) gevraagd wat zij van de straten vinden op het gebied van winkelaanbod, sfeer, uitstraling en veiligheid. Ook is tijdens deze enquête gevraagd hoe vaak men het winkelgebied heeft bezocht, wat men heeft gekocht, in welke winkels dat is gedaan en hoe het bezoek aan de straat is beoordeeld.

 

In de afgelopen periode is hard doorgewerkt aan de verdere verbetering van Boulevard Zuid op het gebied van aanbod in de straat, verbetering van de winkelpanden en aanpak van de openbare ruimte. Mét resultaten die al goed zichtbaar zijn!

 

Maar minstens zo belangrijk is de vraag hoe- twee jaar na de eerste meting- de bewoners, omwonenden en bezoekers Boulevard Zuid waarderen en welke scores zij nu geven aan de verschillende onderdelen die in de enquête uit 2020 zijn meegenomen.

 

Voor de beantwoording van deze vraag hebben wij jouw hulp nodig als bewoner, omwonende en/of bezoeker van Boulevard Zuid. Hoe meer personen deze enquete invullen, des te beter is het beeld dat wij krijgen van de huidige situatie van Boulevard Zuid en het resultaat van de maatregelen uit de afgelopen periode. Verder helpt de beantwoording ook om te bepalen welke acties moeten worden doorgezet voor de verdere verbetering van het winkelgebied.

 

Meedoen: https://forms.gle/M137v9SrL9X2MYyq6

Onder de deelnemers die de enquête volledig hebben ingevuld worden 10 cadeaubonnen ter waarde van €25,- verloot die te besteden zijn bij ondernemers op Boulevard Zuid, deel de enquête ook onder je vrienden, familie of anderen zodat zij ook kans maken op de cadeaubonnen!

 

Deze enquête wordt uitgevoerd in opdracht van de Alliantie Hand in Hand door adviesbureau WYNE Strategy & Innovation. 

 

Heb je vragen of opmerkingen over dit onderzoek laat dit dan weten via info@wyne.nl

 

 

 

 

Lichtjes op de Boulevard zuid