BOULEVARD BAZAR zaterdag 17 September

Geplaatst op zondag 4 septembernieuws

Boulevard Bazar zaterdag 17 september 2022
Waar: Horecaplein-Winkelboulevard Zuid.
De allereerste editie van de kleinschalige en intieme Boulevard Bazar wordt op zaterdag tussen 12.00-19.00 gehouden op het Horecaplein gelegen tussen de Beijerlandselaan 167 en133

Er zal een gezellige minimarkt komen met handcraft van onder andere Stichting Makers en Doeners, Leeszaal Vreewijk, Oude Ambachten, Vintage en diverse wijkbewoners met eigengemaakte producten. Tevens zijn kunstenaars OmArt, Daphne Bom, Martin Wijk en Peter Hofland ter plekke aan het werk. Aansluitend het podium programma met o.a Straatorkest Eigen Hulp, Grupe Regenboog, Poliana Vieira, Ripa na Tulipo, Eznorquel.

Tussendoor zijn er diverse optredens zoals; goochelaar Ollie Quist, Een breakdance show van 3 voudig wereldkampioen breakdancer Menno van Gorp en een Steelpanshow van Pancho.

Ter hoogte van de Zuidpolderstraat is er speciaal voor kinderen van alles te beleven zoals leuke attracties en een buidansworkshop, knutselen, henna, paardrijden, popcorn, suikerspin en een kleine draaimolen.
Het festival is gratis toegankelijk, voor bepaalde activiteiten zal een kleine bijdrage worden gevraagd.

Deze pilot wordt georganiseerd door de BIZ ondernemers met ondersteuning van Gemeente Rotterdam, Cultuur concreet en de BIZ eigenaren. En heeft de ambitie om uit te groeien naar een festival wat verwondering oproept door de kleurrijke figuren, speciale handcrafts, kunst, muziek en rijke culturele uitingen uit Zuid.

Aanpak van de luifels en winkelpuien op de Beijerlandselaan