‘JONGE ONDERNEMERS ZOALS IK KRIJGEN EEN KANS OP ZUID’

Geplaatst op woensdag 29 septembernieuws

BIZ-onderneemster Leyla Abdulrazak, eigenaresse van Loulou’s Healthy Kitchen gevestigd aan de Beijerlandselaan vertelde haar reis tot ondernemerschap in een inspirerend verhaal. Wil jij meer lezen over Leyla en haar passie in ondernemerschap? Lees dan het onderstaande artikel van gebiedsontwikkeling Feyenoordcity:

 

‘JONGE ONDERNEMERS ZOALS IK KRIJGEN EEN KANS OP ZUID’ 

Leyla Abdulrazak miste gezond voedingsaanbod in haar buurt Hillesluis. Daarom begon ze zelf een zaak. Nu vertelt ze jong en oud dat je beter chiazaad-limonade kunt drinken dan energydrankjes. Intussen droomt ze van een extra vestiging én een huis in Feyenoord City.  

Superfoods heaven meets Persia. De wervende tekst op de website van Loulou’s Healthy Kitchen is niet uit de lucht gegrepen. Wie binnenwandelt op de Beijerlandselaan 25D ruikt en ziet meteen: hier is het aanbod vers en gezond. In een jungleachtig decor – streetart van flamingo’s met sneakers en tijgers met zonnebrillen siert de muur – verdwijnen bleekselderij, gember en spinazie in de blender, om er als vers sapje uit te komen. Broodjes worden belegd met avocado en zalm.   

 

 

 

https://gebiedsontwikkeling.feyenoord-city.nl/ambassadeurs/leyla-abdulrazak/

 

 

 

 

 

Halloween Hillesluis – Winkelboulevard zuid